De mest populära onlinespelen

De senaste åren har onlinespel blivit riktigt populärt. Bara för 20 år sedan var det endast ett fåtal människor som hade en egen dator som faktiskt fungerade bra nog för att spela datorspel. På den tiden valde en del att lagra en massa filer på usb minne bara för att man skulle få plats med spelet på datorn. Nu klarar dock nästan alla datorer olika typer av datorspel. På grund av detta så har alltfler börjat spela onlinespel och spelen har givetvis blivit alltmer utvecklade. Således kommer denna artikel gå igenom några av de mest populära onlinespelen.

World of Warcraft

Ett av de allra kändaste onlinespelen genom tiderna heter World of Warcraft. Detta är ett onlinespel varpå alla spelare har möjlighet att skapa en karaktär. Därefter genomför man olika uppdrag och dödar olika varelser. Ju fler uppdrag man utför på spelet, desto mer erfarenhet får man och karaktären ökar i level. När man gör uppdrag och dödar varelser får man också möjlighet att få bättre vapen och utrustning vilket hjälper när man tar sig till nya zoner.

Om man har svårt för att klara spelet ensam finns det möjlighet att gå ihop i olika grupper och få hjälp av andra spelare. Tillsammans kan man då döda några av de allra starkaste varelserna och därefter få den bästa utrustningen.

Counter Strike

Ett annat populärt datorspel är Counter Strike. Detta går ut på att man spelar i två olika lag. Lagen är uppdelade i terrorister och poliser. Terroristernas uppgift är att spränga en bomb eller hålla gisslan. Polisernas uppgift å andra sidan är att inte låta bomben sprängas och se till att gisslan tas till säkerhet och överlever.

Reply

mts_wordx