ATG på nätet

De flesta typerna av tjänster går idag att utföra på nätet, oavsett om det handlar om att lämna in sin deklaration, betala sina räkningar eller handla mat till middagen. En annan tjänst som tidigare varit begränsad till papper och penna och personlig kontakt över disk, men som nu också går att utföra online, är att spela på trav. Det går nämligen att spela via nätet på ATG:s egen hemsida.

1280px-Vienna_-_Trotting_racer_at_the_Krieau_-_6602ATG står för Aktiebolaget Trav och Galopp, och är ett samverkansorgan för allt spel på hästtävlingar i Sverige, däribland trav. Det är de två förbunden Svensk Travsport och Svensk Galopp som äger ATG. ATG erbjuder en rad olika spelformer, och det går att spela på samtliga på nätet. En populär variant är till exempel V75, som spelas på loppen som körs på lördagar. I V75 gäller det att lyckas förutspå vinnaren i sju olika lopp, men man kan vinna även med bara fem eller sex rätt.

Oavsett hur man spelar på trav – om man gör det på plats i en spelbutik eller om man sitter hemma i soffan och spelar online – kan man dock behöva lite tips ibland om man känner sig osäker på hur man ska satsa. Även i det fallet kan man få hjälp från nätet, då man kan gå in på Gratistravtips.se om man vill ha travtips för bland annat V75.

Reply

mts_wordx