Spela lotto på nätet

 

Lotto är ett spel som härstammar från lotterier som i sin tur är en mycket gammal spelstil. Den första förekomsten av lottospel har man funnit i Kina och de beräknas ha använts cirka 200 år före Kristus. Så det är inte direkt någon nyhet att vi människor gillar att spela på lotto! På grund av den stora populariteten är det inte heller speciellt konstigt att lotto-spelandet utvecklas och förnyas allt eftersom förutsättningarna i vårt samhälle gör det samma.

Många olika former

Lotterier finns ju naturligtvis lite varstans i massor av olika former, det kan röra sig om allt från en idrottsklubb som anordnar ett lotteri för att dra in pengar till verksamheten eller betydligt större och mer organiserade lottospel. I Sverige har det tidigare varit vanligast att man spelat på lotto via någon av de officiella spelombuden som finns runt om i landet. Dragningarna skedde sedan via TV. Idag ser det dock helt annorlunda ut, lottospelandet har till stor del förflyttats från de fysiska spelinrättningarna till att i allt större utsträckning återfinnas online.

 

Det finns idag massor av spelsajter online och många av dem har sin speciella inriktning och Multi-colored lottery balls.specialitet. Det kan till exempel handla om poker, slots eller varför inte lotto. Ett bra exempel på en renodlad lottosajt är megalotto.com, här finns det många olika former av lotto som man kan prova på att spela. Varför inte testa några olika varianter så att du hittar ditt favoritlotto?

Vad är egentligen lotto och hur går det till?

Lotto i den mest klassiska formen går till så att man som spelare väljer ett visst antal nummer, hur många nummer det finns att välja mellan kan variera från spel till spel. Ofta får man också möjlighet att välja ett eller flera bonusnummer som alltså kan användas för att förbättra chanserna att vinna betydligt. När man valt sina nummer börjar dragningen av vinnarna. Oftast sker det i form av att numrerade bollar på något sett cirkuleras och sedan dras någon av dem slumpmässigt. Den spelare som har flest rätt när det gäller att vilka nummer som dras tar hem den högsta vinsten.

Reply

mts_wordx